Tässä taas uusi osa. Yhdessä vaiheessa Marian vaatteet vaihtuvat kesken kuvajakson, toivottavasti ei haittaa.. ;)

972602.jpg

Katsoin rauhassa eräänä iltapäivänä televisiota hieman tympiintyneenä, olin saanut aamulla kolme häirikköpuhelua - kaikki arvattavasti Carsonilta.
Matsi televisiossa oli loppumaisillaan, kuva tärisi hieman ja selostajan puheesta tuli sekaista rätinän takia. Ei toisaalta ihme, televisio oli varmaankin kivikautisen vanha. Vähän ennen loppuminuutteja televisio räsähti kovaa ja kuva pimeni. Manailin itsekseni ja menin tölväisemään televisiota. Käännyin ärsyyntyneenä ympäri, avasin oven, harppasin siitä keittiöön ripeästi ja tunsin samalla törmääväni johonkin pehmoiseen.

972627.jpg

Se oli John joka naurahti huomattuaan pöllämystyneen ilmeeni häneen törmättyäni ja pyysi minut istumaan kanssaan sohvalle. Mutisin vastalausetta, mutta poika veti minut mukanaan.
"Miten sun opinnot sujuu?" John kysäisi tavallisesti rojahtaessaan sohvalle joka natisi pojan painosta, vaikka John ei todellakaan ollut painavemmasta päästä.
"Ihan hyvin. Sain 4,7 viimeksi." Totesin hymyillen ja John nyökkäsi.
"Mä sain 4,3. Mutta kyllä se tästä, mä päätin että pääsen huippuoppilaaks ennen kun nää kaikki neljä vuotta on käyty." Poika tokaisi ja hivuttautui lähemmäs.
"Haittaaks sua jos halaan?" John kysyi, laski toisen kätensä olkapäitteni ylitse ja tarttui toisella kädestäni.
"Mmm. Ei kai." Hymyilin Johnille joka hymyili takaisin.

972652.jpg

Katsoin Johnia silmiin ja jostain syystä siirryin eteenpäin ja painoin suudelman pojan huulille. John vastasi suudelmaan ja nojasin häneen niin että kellahdimme sohvalle. John tuntui niin lämpimältä ja turvalliselta.. Antauduin tunteideni vietäväksi ja suutelin Johnia entistä kovemmin. Olin kuulevinani oven kolahduksen, mutten välittänyt, Chrissy varmasti vain tulisi kotiin kävelyltä tai jotain, tuskin mitään tärkeää. John kiepsautti minut ympäri sohvalla niin että löhösi vuorostaan minun päälläni.
"Johnny? Chrissey?" Heleä naisen ääni huhuili keittiöstä ja ponkaisin salamana ylös tönäisten Johnin lattialle.

956602.jpg

John kömpi ylös nopeasti, juuri sekunnilleen samaan aikaan kun olohuoneen ovi lennähti auki ja sisään astui kuvottaviin meikkeihin ja liian pieniin vaatteisiin tälläytynyt nainen.
"Peyton!" John huudahti kun nainen oli sulkenut oven tultuaan huoneeseen.
"Johnny! Pikkupalleroinen!" Peytoniksi nimetty nainen kiljahti korkealla, hyvin tyttömäisellä äänellä.
"No en mä oo mikään pikkupalleroinen. Mutta miks sä oot täällä Pey?" John mutisi katsoessaan naista.
"Conny lähetti mut. Kuule, missä se Maria on? Isäs sanoi että se on täällä." Peyton sanoi katsellessaan nenä hieman rytyssä huoneen vaatimatonta sisustusta.

973064.jpg

John köhähti ja osoitti minua, Peyton katsahti minuun kulmat kurtussa.
"Säkö oot Maria? Mä luulin sua Johnnyn tyttöystäväks!" Peyton kiljahti ja tarkasteli minua kriittisesti.
"Joo.. Olen minä. Connyn vanhin tytär." Sanoin katsoen naista joka seisoi edessäni.
"Kivaa. Mä oon Connyn uus vaimo. Vähän niinkuin äitipuoli sitten." Peyton hymyili ja änkesi väliimme istumaan.
"Mä täytin just 28 -vuotta. Sun isäs kaa ikäeroo kuus vuotta. Ja sitte mä oon töissä GingerGirlsillä, siellä tapasin sun isäski." Peyton sanoi osoittaen sanansa minulle. Nyökkäsin hieman hämmästyneenä, GingerGirls oli strippiklubi.
"Olet siis tuota.. Tanssijatar?" Sain sanotuksi ja Peyton nyökkäsi tyytyväisenä. John köhähti ja katsoi sitten äitipuoltaan hieman vaivaantuneena.
"Chrissy varmaan tahtoo nähä sut." John sai sanotuksi ja Peyton hyppäsi ylös iloisesti.
"Niin tietty. Mä tästä meenkin hakemaan sitä. Jatkakaa te.. Juttuanne." Nainen kipitti vaaleat pitkät hiukset hulmuten pois olohuoneesta. Heti kun olimme varmoja ettei Peyton enää kuullut, repesimme nauruun. Ei siksi että hän olisi ollut naurettava - vaikka sitäkin hän oli, lähennä vain siksi miten oikeaan aikaan Peyton sattui tulemaan.

973107.jpg

John lähti illan laskeutuessa käymään jossain ja Chrissy tuli sisään oltuaan Peytonin kanssa shoppailemassa.
"Aika täti toi Pey. Ihan kivahan se on silleen, muttei siitä äidiksi oo. Huomasithan sä miten järkyttäviltä Jayden ja Leonorakin näytti kun ne täällä kävi, ylimeikattuja. Mutta säkin siis ilmeisesti näit äitipuoles?" Chrissy rupatteli kirjoittaessaan esseetään.
"Joo. Vähän kyllä yllätyin että Peyton työskentelee stripparina." Sanoin kirjoittaessani omaa esseetäni, olin melkein valmis.
"Eikö Leonora sanonu sulle että Pey on tanssija? Mä muistaisin niin." Chrissy sanoi purkkaa jauhaen ja kiivaasti kirjoittaen.
"Kai se sanoi, en kiinnittänyt siihen silloin kauheasti huomiota." Tokaisin ja suljin esseevihkoni. Samalla ovi kävi ja John astui sisään.
"Moi tytöt. Maria hei, tuukko ulos, mulla on yks yllätys sulle." John sanoi virnistellen, Chrissy kohotti kulmiaan, mutta jatkoi sitten esseensä kirjoitusta. Minä seurasin Johnia ulos.

973129.jpg

John meni edelläni ja nurkan takana minua odotti poreamme.
"Eiks oo kiva. Täällä voi sitten loikoa vaikka kokeiden jälkeen." John totesi ja otti päälimmäiset vaattensa pois pulahtaen veteen ripeästi.
"Aika kiva." Tyydyin toteamaan ja hiivein sisään mökkiin niin ettei Chrissy kuulisi, hain bikinini sillä en tahtonut kastella alusvaatteitani. Ne haettuani ja puettuani pulahdin Johnin viereen.
"Minkä takia hankeit tämän?" Kysyn pojalta joka kellutteli vedessä tyytyväisenä.
"Johan mä sanoin. Rentoutumiseen." John vastasi tullessaan lähemmäs minua.

973147.jpg

John suuteli minua ja vastasin suudelmaan. Hetken päästä John irrottautui.
"Kuule Maria.. Mulla ei oo ikinä ollu tyttöystävää jonka kanssa olisin.. Tiethän.." John sanoi hieman punastellen.
"Tarkotat ettet ole menettänyt neitsyyttäsi?" Sanoin suoraan ja John muistutti vastakeitettyä rapua.
"Niin just. Ootko sä?" Poika kääntyi katsomaan minua naama edelleen helottaen.
"En, en halunnut tehdä sitä Carsonin kanssa. Miksi kysyt?" Kysyin takaisin ja John pudisti päätään katsoen minuun hermostuneesti.
"Tää menee kyllä tosi nopeesti, mehän suudeltiin ekaa kertaa jo noin kaks kuukautta sitten, siinä välissä suudeltiin sellanen kolme viikkoo sitten, ja nyt eilen ja.." John puhui niin nopeasti että sain juuri ja juuri selvää mitä hän sanoi.
"Haluaisitko että me..?" Kysyin hieman järkyttyneesti. John nyökkäsi ja minä huokaisin, en tiennyt mitä tehdä.
"Välitän sinusta todella paljon.. Mutta en tiedä. Olet kuitenkin veljeni ja.." Mutisin ja katsoin Johnia joka vääntelehti paikallaan. Tartuin Johnin käteen ja katsoin häntä silmiin.
"Okei - otan kerrankin riskin." Sanoin hymyillen pojalle joka kurottautui suutelemaan minua. Jaoimme hetken kahdestaan illan pimeydessä lämpimän veden ympäröidessä meidät.

973178.jpg

Kun olimme olleet poreammeessa lähes kaksi tuntia, Chrissy tuli ulos ja näki juuri sopivasti miten istuin Johnin vieressä poreammeen nurkassa nojaten tämän olkapäätä vasten - mikä pahinta, ilman bikinien yläosaa.
"MARIA! JOHN! Mitä vittua tää on?!" Chrissy karjui äärettömän vihaisen näköisenä. Pulahdin nopeasti veden alle ja ongein bikinien yläosan poreammeen pohjasta ja laitoin sen ylleni. Nousin sitten ylös ammeesta ja kiskoin housut märkien bikinien päälle. Olin solmimassa topin nauhoja kiinni Chrissyn syöksyessä ravistelemaan minua.
"Teittekö te sen? Haloo?! Sä oot Johnin sisko!" Chrissy raivosi tarttuen minua olkapäistä.
"Joo, joo.. Sä nyt näit melkein niin en kiistä." Lähes kuiskasin sanani ja Chrissy läppäisi minua.
"John! Ylös sieltä!" Chrissy karjui ja John kömpi ylös ammeesta ja käveli luoksemme nolona. Chrissy läppäisi häntäkin, painoi sitten kätensä kasvojaan vasten ja huusi.
"Mitä mä oon tehny että saan tollasia ihmisiä sisaruksiksini? En mitään! En päästä teitä sisälle. Piste." Chrissy murisi ja juoksi mökkeröön lukiten sen oven. Jäin seisomaan Johnin kanssa koleaan iltaan.